Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович: Україну чекає ще 14 реформ

18 лютого 2011, 10:25
1366
1
Реклама

Президент Віктор Янукович найближчим часом має намір озвучити ще 14 реформ. Про це він заявив, виступаючи в м. Одесі на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ.

"2011 рік - рік реформ, які вже розпочаті по семи напрямах, а найближчим часом я озвучу ще 14 реформ, які розраховані на період до 2014 року. Таким чином, ми реформуємо в цілому 21 напрям життєдіяльності держави. Чітко хочу заявити, що ці реформи - не одноразова акція і не гра в популізм. Це той шлях, з якого Україна вже не згорне, - попередні 20 років незалежності країна жила в несистемному підході управління в усіх сферах діяльності"- повідомив українців президент.

Торкнувшись, зокрема, проблем реалізації початої адміністративної реформи, В. Янукович відмітив, що ініційована вона "згори", і частина своєї роботи він вже виконав. За словами Президента, настав час адмінреформи в регіонах: "Зараз в Україні функціонують 11 тисяч підприємств, які дублюють державні функції і фінансуються з держбюджету. Це неприпустимо. Деякі дублюють і функції місцевого самоврядування, тому зараз вже скорочено близько 5 тисяч таких підприємств".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини