Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Британія зніме обмеження для іноземних високооплачуваних фахівців і учених

17 лютого 2011, 13:51
587
0
Реклама

Британська влада переглянули умови введення квот на мігрантівякі набувають чинності з квітня. Вони не торкатимуться тих працівників, які заробляють більше 150 тис. фунтів в рік (179 тис. євро, тобто 15 тис. євро в місяць). Вони зможуть отримати візу на роботу у Британії без проблем.

Окрім них спрощений порядок отримання дозволу на роботу також отримають учені тих спеціальностей недолік яких спостерігається у Британії.

У квітні у Британії набудуть чинності нові квоти на працівників з-за кордону (країн - не членів Євросоюзу). Обмеження на залучення мігрантів не торкатимуться учениха також високооплачуваних працівників. Крім того, під виключення підпадають і ті фахівці, які повинні будуть в'їхати у Британію в результаті перекладу з однієї позиції на іншу у рамках однієї компанії.

Перевагу отримають хіміки, біохіміки, фізики, геологи, фахівці в області наукових досліджень і розвитку. При цьому, нові правила торкнуться тільки тих, хто планує подавати заявку на імміграцію у Великобританію. Люди, що вже знаходяться в країні, продовжать жити і працювати на колишніх умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини