Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін пропонує відкоригувати Порядок подачі фінансової звітності

17 лютого 2011, 09:39
1617
0
Реклама

Міністерство фінансів пропонує у зв'язку з прийняттям Податкового кодексу внести зміни в Постанову КМУ від 28.02.2000 р. № 419, яким затверджений Порядок надання фінансової звітності. Проект змін опублікований на офіційному сайті Мінфіну.

Проектом виключається положення про подачу підприємствами (окрім банків і інших фінансових установ), одержуючими дохід від будь-якої діяльності в сумі більше 100 мільйонів гривен в рік, тільки річній фінансовій звітності податківцям.

Усі банки за проектом подають фінансову звітність і консолідовану фінансову звітність Нацбанку в встановленому ним порядку.

Платники податку на прибуток (окрім підприємств, віднесених відповідно до ХК України до малих) подають квартальну і річну фінансову звітність.

Юрособи, що відповідають критеріям пункту 154.6 Податкового кодексу (до яких з 1 квітня 2011 по 1 січня 2016 застосовується нульова ставка податку на прибуток), подають финотчетность для суб'єктів малого підприємництва один раз в рік.

Річну финотчетность пропонується подавати не пізніше за 9 лютого року, що йде за звітним, квартальну в податкові органи - в терміни, передбачені для подачі декларації по податку на прибуток.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини