Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Київенерго" перекладає столицю на розрахункові книжки по платі за електрику

14 лютого 2011, 16:28
1561
0
Реклама

АК "Київенерго" планомірно переходить на прямі умови розрахунків за спожиту електроенергію. Тепер споживач робить оплату безпосередньо енергокомпанії без участі посередницьких організаційтаких як ГИВЦ.

Перехід на прямі розрахунки спрямований на поліпшення сервісу. Зокрема, при платі за спожиту електроенергію безпосередньо засоби абонента швидше поступають на розрахунковий рахунока, отже, зберігається точність і оперативність при проведенні звіряння стану рахунку.

При переході на прямі розрахунки клієнти Компанії платять за спожиту електроенергію по власних абонентських книжках і мають переваги у формі і часі оплати - немає необхідності чекати отримання платіжної квитанції. Абонентські книжки вже отримали близько 860 тисяч киян. Ще 340 тисяч отримають їх найближчим часом, при цьому співробітники Компанії самі розносять абонентські книжки.

"Київенерго" також почала впровадження інших зручних способів плати за спожиту електроенергію. Зокрема найближчим часом жителі м. Києва отримають можливість оплачувати безпосередньо з сайту Компаніїведеться робота з банками по розширенню сервісних можливостей по оплаті рахунків, а також вводяться інші послуги.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини