Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Митники перевіряють магазини безмитної торгівлі

14 вересня 2010, 16:20
1114
0
Реклама

Державна митна служба листом № 11/11-10.09/9315-ЕП зобов'язала начальників митниць з 6 по 20 вересня 2010 року провести перевірки дотримання суб'єктами підприємницької діяльності - власниками магазинів безмитної торгівлі законодавства, що регламентує порядок відкриття і роботи таких магазинів.

Особливу увагу наказано приділити відповідності зовнішнього вигляду будов магазинів вимогам "архітектурного рішення" цих будов в пунктах пропуску. Окрім цього, перевірка торкнеться розміщення магазинів і відповідності їх приміщень вимогам ст. 226 Митного кодексу.

Також шукатимуть можливі порушення митного і податкового законодавства, перевіряти правила продажу (фактична наявність товару; наявність касових і товарних чеків з кодом товару, його вартістю, з номерами рейсів або реквізитами документу, що засвідчує особу, з відміткою про проходження митного контролю; наявність маркіровки на товарах).

За результатами перевірок Держмитслужба просить направляти їй уявлення "зупиненні дії дозволів на відкриття магазинів безмитної торгівлі".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини