Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін виклав правила "листування" з Госфинмониторингом осіб, що не є суб'єктами первинного финмониторинга

31 серпня 2010, 15:46
593
0
Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 30 серпня 2010 року № 775 затвердив Порядок, що регламентує надання підприємствами, установами, організаціями, суб'єктами господарювання, суб'єктами первинного фінансового моніторингу, що не являються інформації за запитом Держкомітету финмониторинга.

Госфинмониторинг має право відповідно до Порядку просити інформацію (у тому числі копії документів) про фінансові операції, що стали об'єктом финмониторинга, про учасників таких операцій і інформацію про активи учасників таких операцій. Запити повинні присилатися у письмовій формі на офіційному бланку і підписуватися головою Госфинмониторинга або його заступником.

Прошена інформація є інформацією з обмеженим доступом і обмін нею, її розкриття і захист здійснюються з урахуванням положень закону про таку інформацію.

Відповідь на запит, що надається в течію 5 робочих днів з дня отримання останнього, повинен містити: реквізити запиту, повну прошену інформацію, у тому числі що являється банківською і комерційною таємницею, "за винятком інформації про конкретних фізичних осіб"а також засвідчені друком суб'єкта господарювання копії необхідних документів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини