Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Раді зареєстровано проєкт Постанови про надання згоди на звільнення Президентом А. Костіна з посади Генпрокурора

Реклама

28 жовтня Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді проєкт Постанови № 12153 про надання згоди на звільнення Президентом Костіна А. Є. з посади Генерального прокурора.

«Відповідно до пункту 25 частини першої статті 85, пункту 11 частини першої статті 106 та частини третьої статті 131-1 Конституції України вношу пропозицію щодо надання згоди Верховної Ради України на звільнення А. Костіна з посади Генерального прокурора», йдеться в Поданні до проєкту Постанови.

Представляти це подання на пленарному засіданні ВР Глава держави уповноважив Представника Президента у Верховній Раді Г. Михайлюк.

Нагадаємо, 22 жовтня Президент Володимир Зеленський провів засідання РНБО щодо ситуації з фальшивими інвалідностями посадових осіб державних органів, після якого Генеральний прокурор Андрій Костін заявив, що подає у відставку.

Ознайомитись з чинними редакціями НПА, порівняти редакції та побачити заплановані зміни - можна у новій LIGA360. А ще оцінити весь масив пов'язаних документів: судової практики, аналітики тощо. Замовте презентацію LIGA360 для себе.

Юристе, поспішай! Зараз діє Special program для рішення LIGA360. Інноваційний функціонал на основі АІ для legal research, повна база законодавства, судової практики й аналітики для юриста. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини