Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ЄРАУ відкрили емейли адвокатів для публічного доступу

Реклама

Інформацію про адресу електронної пошти адвокатів, розміщену в Єдиному реєстрі адвокатів України, відкрили для публічного доступу. Про це повідомила пресслужба НААУ з посиланням на відповідне рішення Ради адвокатів України від 21.09.2024 №62.

У ЄРАУ міститься інформація про прізвище, ім'я та по батькові адвоката, номер і дату видачі свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, номер і дату прийняття рішення про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю (номер і дата прийняття рішення про включення адвоката іноземної держави до ЄРАУ), найменування і місцезнаходження організаційної форми адвокатської діяльності, номери засобів зв'язку, адресу робочого місця адвоката, номери засобів зв'язку, про зупинення або припинення права на заняття адвокатською діяльністю, а також інші відомості.

"Така інформація раніше була відкритою та загальнодоступною на сайті НААУ. Водночас, у зв'язку з військовою агресією рф проти України Рада адвокатів України, розглянувши звернення керівників органів адвокатського самоврядування та адвокатів, своїм рішенням від 02.03.2022 №22 закрила для публічного доступу персональні дані адвокатів у ЄРАУ на період запровадження воєнного стану. Рішенням РАУ №62 адреса електронної пошти адвокатів була відкрита для публічного доступу", - пояснили в НААУ.

Як юридичному бізнесу отримати перевагу над конкурентами та уникати ризиків? Нова LIGA360 надасть всі інструменти для успіху. Автоматизований legal research законодавства і судової практики, підбір судових кейсів за допомогою АІ, моніторинг законодавства та правової картини дня 24/7. Тільки зараз для LIGA360 діють вигідні умови Special program.

Читайте також:

В Україні створять реєстр адмінпроваджень за скаргами адвокатів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини