Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішення спорів у сфері публічних закупівель: Верховний Суд опублікував дайджест судової практики

Реклама

Оприлюднено дайджест судової практики Верховного Суду щодо вирішення спорів у сфері публічних закупівель. Йдеться про рішення, внесені до ЄДРСР, з 2019 року по квітень 2024 року.

Дайджест підготовлено з огляду на важливу роль інституту публічних закупівель у розвитку конкурентного середовища в Україні з метою правильного застосування законодавства про публічні закупівлі всіма учасниками та забезпечення ефективного і прозорого здійснення закупівель.

У дайджесті зібрано ключові правові висновки ВП ВС, КАС ВС, КГС ВС та КЦС ВС, які демонструють усталені підходи Верховного Суду щодо вирішення найбільш проблемних і актуальних питань, з якими зіштовхуються учасники тендерних процедур: від планування закупівель, оголошення закупівлі, визначення основних вимог до тендерної документації, укладення договору з переможцем до оскарження рішень АМК України та висновків Держаудитслужби.

Окрім того, у дайджесті зосереджено увагу на деяких питаннях щодо юрисдикції спорів, пов'язаних із проведенням публічних закупівель, а також особливостей участі прокурора в таких спорах.

За матеріалами Верховного Суду.

Нова LIGA360 - нові фішки для роботи із законодавством:

· Всі види джерел, щоб оцінити контекст: НПА, аналітика, судова практика, новини, реєстри та ін.

· Інноваційні інструменти аналізу: зворотні зв'язки документів 2.0, графічні зв'язки документів, смарт-фільтри та моніторинг надходжень.

Побачте всі переваги в дії, замовивши презентацію.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Читайте також:

Публічні закупівлі: профільний комітет рекомендує ухвалити за основу урядовий законопроєкт

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини