Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

8 років тюрми та конфіскація майна на користь України: апеляційний суд залишив без змін вирок громадянці рф

Реклама

Чернівецький апеляційний суд залишив без змін вирок громадянці країни-агресора за посягання на територіальну цілісність та недоторканність України, пропаганду війни та виправдовування збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 110, ст. 436, ч. 2, ч. 3 ст. 436-2 КК України). Про це повідомила пресслужба Чернівецької обласної прокуратури.

Їй призначено покарання у порядку заочного судочинства - 8 років позбавлення волі з конфіскацією у дохід держави майна, а саме приміщення критого ринку та квартир у Чернівцях.

"Жінка тривалий час проживала на території Чернівецької області, де займалась підприємницькою діяльністю, а у 2016 році виїхала до росії. У своїх соціальних мережах вона пропагує антиукраїнські наративи, виправдовує та підтримує злочинні дії рф в Україні, закликаючи об'єднатись довкола  міжнародного злочинця путіна", - зазначається в обставинах справи.

Сторона захисту оскаржувала вирок суду в апеляційній інстанції. Однак апеляційний суд залишив рішення суду першої інстанції без змін.

Читайте також: Верховний Суд висловився щодо наслідків визнання заповіту недійсним

Нова LIGA360 змінює все! Переглядай зв'язки документів з іншими НПА, судовою, аналітичною, довідковою інформацією. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію. 

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.   

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини