Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адмінсудочинство: розширено вичерпний перелік ухвал, на які можуть бути подані апеляційні скарги окремо від рішення суду

Реклама

Сьогодні, 21 червня 2024 року, набув чинності Закон № 3747-IX "Про внесення змін до статей 294 та 383 Кодексу адміністративного судочинства України щодо забезпечення права на оскарження судового рішення".

Так, розширено вичерпний перелік ухвал, на які можуть бути подані апеляційні скарги окремо від рішення суду (частина перша статті 294 КАСУ), а саме доповнено його ухвалою про залишення без задоволення заяви, поданої у порядку, визначеному статтею 383 Кодексу.

У зв'язку з цим також внесено зміни в частину шосту статті 383 КАСУ в частині передбачення можливості оскарження в порядку статті 294 КАСУ ухвали суду про залишення заяви без задоволення.

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз. 

Читайте також: Рада прийняла Закон щодо гарантування права на судовий захист у малозначних спорах

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини