Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада остаточно прирівняла електронний проїзний квиток до паперового

Реклама

Верховна Рада ухвалила Закон, який передбачає впровадження електронного квитка в міському пасажирському транспорті (законопроєкт № 5705). Про це повідомив народний депутат, член Комітету ВР з питань транспорту та інфраструктури Олександр Горенюк.

«Відтепер, електронний квиток для проїзду у транспорті визнається на рівні з паперовими аналогами», - пояснив він.

Законопроєкт створює умови для роботи автоматизованої системи оплати вартості проїзду в міському пасажирському транспорті у межах однієї з ключових реформ транспортної галузі - впровадження електронного квитка.

Згідно з документом затвердження форми, обов'язкових реквізитів та відомостей, які має містити проїзний та електронний проїзний документ, є відповідальністю Міністерства інфраструктури.

Про законопроєкт ми писали детальніше тут.

Інформація працюватиме на вас - з рішенням LIGA360:Юрист. Здійснюйте legal research українського законодавства й судової практики, прогнозуйте результати судових справ, читайте експертну аналітику з "гарячих" тем. Замовте тестовий доступ за посиланням. 

Читайте також: Верховна Рада ухвалила Закон про обов'язкове використання біоетанолу в автомобільних бензинах з 1 червня 2025 року

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини