Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін спростив процедуру виготовлення та постачання боєприпасів

Реклама

24 травня Уряд підтримав зміни до постанови від 21 липня 2023 р. № 763 "Про реалізацію експериментального проекту щодо виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів". Про це повідомила пресслужба Міноборони, зазначивши, що цими змінами передбачається ряд спрощень у процесі виготовлення та постачання боєприпасів для українських виробників.

Зокрема, допускається рівень прибутковості для боєприпасів в розмірі до 25% від їх собівартості.

"Щодо процесу постачання - він спрощується тим, що тепер не потрібен наказ про допуск до експлуатації, але тільки щодо боєприпасів до БпЛА.

Також запроваджується спрощена процедура включення до електронного реєстру учасників відбору та виконавців державних контрактів (договорів) виробників стартових двигунів для безпілотних систем та ракет. Наявність виробників у цьому реєстрі є обов'язковою умовою для укладення державного контракту (договору)", - йдеться в повідомленні.

В міністерстві нагадали, що в лютому 2024 року спрощений порядок виробництва боєприпасів для безпілотних систем, запроваджений постановою №763, поширився і на виробництво всіх інших типів боєприпасів.

Усі потрібні документи для юриста - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, судової практики, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також: В Україні можуть оновити систему бронювання: що пропонується?

Мінекономіки роз'яснило питання організації бронювання військовозобов'язаних в умовах воєнного стану

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини