Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Електронний суд: що треба знати про обмін даними між судом та учасником судового процесу

Реклама

На сторінці "Електронного суду" у Facebook з'явилось повідомлення про особливості обміну даними між судом та учасником судового процесу.

Частина перша:

Електронні примірники документів по справах, які були створені в Автоматизованій системі документообігу суду (АСДС), та прикріплені до них скановані матеріали (файли), передаються до бази даних «Електронного суду» в автоматичному режимі за наступним маршрутом:

З АСДС до Центральної бази даних, а тоді до Електронного суду.

З комп'ютерної програми «Д-3» до електронного кабінету користувача Електронного суду передаються наступні типи електронних примірників документів по справі:

1) реєстраційна картка вхідного документу;

2) реєстраційна картка вхідної електронної пошти;

3) протоколи автоматизованого розподілу справи (повторного, визначення слідчого судді тощо);

4) судові рішення;

5) документи, що переведені до технологічного статусу «Оригінал».

Зазначається, що для електронних примірників документів, які створювались в АСДС за допомогою текстового редактора, при переведенні до технологічного статусу «Оригінал» формується відповідна HTML-форма. Така форма завантажується до відповідного файлового сховища, з якого відбувається її вивантаження при відкритті документу в електронному кабінеті.

Таким чином, помилка «Документ у процесі завантаження…» може виникати внаслідок технічних недоліків у процесі вивантаження HTML-форми відповідного документу зі сховища або її відсутності в останньому.

Читайте також: "Електронний суд": які елементи має містити квитанція про доставку документів користувачу?

Електронний суд: реалізовано функціонал документів виконавчого провадження

Електронний суд: Оновлено підсистему відеоконференцзв'язку

"Гонорар успіху" як форма оплати винагороди адвокату: практика Верховного Суду

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини