Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Державну судову адміністрацію підключено до системи Єдиного порталу повідомлень викривачів

Реклама

Державна судова адміністрація разом із її територіальними управліннями та підприємствами сфери управління ДСА України доєдналися до системи Єдиного порталу повідомлень викривачів (далі - Портал).

У ДСА нагадали, що Портал створило Національне агентство з питань запобігання корупції. Він надає можливість інформувати про факти корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону «Про запобігання корупції».

Зазначається, що це перший етап підключення органів судової гілки влади з урахуванням змін до Порядку ведення Порталу, внесених наказом НАЗК від 11.04.2024 № 93/24.

Зараз змінено черговість підключення організацій до Порталу, яка визначена наказом НАЗК від 03.05.2024 № 110/24. Другий етап передбачає підключення Державної судової адміністрації та її територіальних управлінь до Порталу апеляційних та місцевих судів протягом 90 днів.

За повідомленням Державної судової адміністрації

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ.

Читайте також:

Відкриті джерела vs платні сервіси: чому юристи вкладають кошти в автоматизацію?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини