Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Впровадження порядку повідомлення держателя ЄДР про виявлені розбіжності у відомостях про кінцевих бенефіціарів відтерміновано до 1 вересня

Реклама

21 березня набрав чинності наказ Мін'юсту від 18 березня 2024 року № 727/5 «Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 12 липня 2023 року № 2542/5» (далі - Наказ).

Документом відтерміновано до 1 вересня 2024 року впровадження Порядку повідомлення держателя Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань про виявлення розбіжностей між отриманими суб'єктом первинного фінансового моніторингу в результаті здійснення належної перевірки та розміщеними в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань відомостями про кінцевих бенефіціарних власників та/або структуру власності юридичної особи.

За матеріалами Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Потрібно більше роз'яснень і аналітики щодо нормативного акту? Спробуйте LIGA360 LEGAL SOLUTION. Воно допоможе швидко зорієнтуватися в складних правових питаннях та дізнатися, як саме застосовуються НПА у вашій галузі. Замовте рішення за посиланням.

Читайте також:

Проведено перші електронні збори акціонерів: в Україні триває реформа корпоративного управління

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини