Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін уніс зміни до Методики оцінки майна

Реклама

Кабмін уніс зміни до Методики оцінки майна, затвердженої постановою від 10 грудня 2003 року № 1891.

Відповідну постанову ухвалено на урядовому засіданні 8 березня, повідомив Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Документ ухвалено для забезпечення реалізації положень Закону № 3272-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності використання земель сільськогосподарського призначення державної власності".

Передбачено застосування Методики оцінки майна до правовідносин, пов'язаних із проведенням оцінки майна державних підприємств, що вноситься до статутного капіталу господарського товариства та під час реорганізації шляхом перетворення державних підприємств в господарські товариства.

Постановою визначено порядок оцінки майна з урахуванням обмеження щодо внесення земельних ділянок с/г призначення до статутного капіталу господарського товариства, якщо державний орган приватизації є засновником такої компанії.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Помилки в господарських договорах: вирішення спорів, актуальна судова практика

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини