Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Опубліковано огляд судової практики Верховного Суду в господарських справах за участю с/г кооперативів

Реклама

Верховний Суд підготував огляд судової практики в господарських справах за участю сільськогосподарських кооперативів. Йдеться про рішення, внесені до ЄДРСР, за 2018 - 2023 роки.

У Верховному Суді зазначили, що сільське господарство - потужний сектор економіки нашої держави, який зазнав колосальних збитків через повномасштабне вторгнення. Водночас аналітики вважають, що сільськогосподарська кооперація здатна сприяти післявоєнному відновленню сільських територій.

З огляду на це було проаналізовано правові позиції Касаційного господарського суду у складі ВС і Великої Палати ВС щодо земельних відносин, корпоративних спорів та корпоративних прав, договірних відносин, справ про банкрутство й процесуальних питань за участю сільськогосподарських кооперативів.

За матеріалами Верховного Суду.

Витрачаєш багато часу на аналіз законодавства? Спробуй найзручніші інструменти legal research в LIGA360. Миттєвий пошук серед мільйонів документів. Для кожного НПА - пов'язана аналітика, законодавство та судові справи. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Актуальна судова практика Верховного Суду щодо протидії зловживанню процесуальними правами

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини