Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокати, призвані в лави ЗСУ по мобілізації, зможуть і надалі надавати правничу допомогу: законопроєкт

Реклама

В Парламенті зареєстровано законопроєкт № 11014 "Про внесення змін до статті 7 Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" щодо уточнення підстав несумісності з діяльністю адвоката".

Пропонується уточнити в статті 7 Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" підстави несумісності здійснення адвокатської діяльності, а саме встановити, що несумісною з діяльністю адвоката є військова служба за контрактом або альтернативна (невійськова) служба.

"Таким чином, адвокати, які призвані в лави Збройних сил України по мобілізації, збережуть свій діючий статус та зможуть і надалі надавати правничу допомогу", - пояснюють автори законопроєкту.

Де адвокату зберігати робочі посилання й акаунти? Зручний робочий простір доступний в LIGA360:Адвокат НААУ. Доступ до Кабінету Електронного суду, Кабінету ВША НААУ, усі судові рішення й законодавство, модуль воєнного стану. Безліч завдань адвоката - одне рішення.

Читайте також:

РАУ затвердила роз'яснення щодо можливості використання адвокатами технічних засобів під час участі в обшуку та інших слідчих діях

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини