Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено шаблони процесуальних документів в Автоматизованій системі виконавчого провадження

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» поінформувало, що 11 лютого 2024 року оновило програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП).

ДП «НАІС» повідомило, що для забезпечення належної комунікації органів державної виконавчої служби з фізичними та юридичними особами з питань примусового виконання судових рішень і рішень інших органів було оновлено шаблони процесуальних документів та супровідних листів до них. У межах цього доопрацювання виведено інформацію про номер телефону «гарячої лінії» органів державної виконавчої служби.

Оновлення здійснено відповідно до шаблонів таких процесуальних дій:

- постанова про відкриття виконавчого провадження;

- постанова про арешт майна боржника;

- постанова про арешт коштів боржника;

- постанова про закінчення виконавчого провадження;

- постанова про повернення виконавчого документа стягувачу;

- повідомлення про повернення виконавчого документа стягувачу без прийняття до виконання.

Доопрацьовано вкладку «Рахунки боржника» картки виконавчого провадження. Зазначається, що це забезпечить виведення інформації про наявні рахунки боржників, відомості про які отримано шляхом інформаційного обміну з Державною податковою службою України, на вкладку «Рахунки боржників».

Забезпечено збереження та відображення історії зміни даних про рахунки та майно боржника. Переглянути дані відомості можна скориставшись новим методом «Історія», що розміщений на вкладках «Рахунки боржника» та «Майно» картки виконавчого провадження.

Крім того, здійснено ряд інших поліпшень та виправлено низку помилок у роботі АСВП, що націлено на оптимізацію процесу роботи користувачів АСВП.

LIGA360 LEGAL SOLUTION - аналіз законодавства й практика правозастосування для кожного фахівця. Знайдіть нормативні документи, досліджуйте правові питання та звіряйтеся з експертами. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Звернення стягнення на частку боржника в статутному (складеному) капіталі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини