Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВАКС ухвалив вирок щодо державного реєстратора: 5 років позбавлення волі та конфіскація половини належного йому майна

Реклама

1 лютого 2024 року колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок щодо державного реєстратора. Про це повідомила прес-служба ВАКС.

Відповідним рішенням державного реєстратора однієї з районних державних адміністрацій Харківської області визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 365-2 КК України.

Зазначається, що держреєстратор з метою отримання неправомірної вигоди вчинив незаконну державну реєстрацію права власності на належний територіальній громаді м. Харкова об'єкт нерухомості за фізичною особою на підставі нечинного рішення суду.

Судом призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років з конфіскацією половини частини належного йому на праві власності майна та позбавленням права обіймати посади та займатися діяльністю, пов'язаною з наданням публічних послуг строком на 3 роки.

Вирок може бути оскаржений упродовж тридцяти днів із дня його проголошення шляхом подачі апеляційної скарги через Вищий антикорупційний суд до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Чому адвокати у кримінальних справах обирають LIGA360? Це рішення, що містить все українське законодавство й судову практику (доступно для користувачів LIGA360) й аналізує їх на основі штучного інтелекту. Таким чином, адвокати вмить можуть знайти найкращі аргументи для кожного кейсу і вибудувати ефективну стратегію. Замовте LIGA360: Адвокат НААУ прямо зараз.

Читайте також:

Правові підстави застосування поліграфа на приватному підприємстві

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини