Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Митники починають застосовувати в роботі нагрудні відеореєстратори: у Держмитслужбі впровадили пілотний проєкт

Реклама

У Держмитслужбі впровадили пілотний проєкт із використання в пунктах пропуску індивідуальних портативних відеокамер під час митного оформлення.

Зазначене відбулося за підтримки Консультативної місії ЄС, поінформувала Держмитслужба.

У Службі зазначили, що нагрудні відеореєстратори працюють з можливістю запису та збереження відеозображення в зашифрованому вигляді, зокрема в режимі нічної зйомки. Також технічні характеристики відеореєстраторів унеможливлюють видалення інформації інспектором або сторонньою особою.

На етапі пілотного проєкту нагрудні відеореєстратори тестують у зоні діяльності Львівської митниці. Розглядається можливість подальшого розгортання проєкту на інших пунктах пропуску, розповіли в Держмитслужбі.

Очікується, що використання у роботі митних органів відеореєстраторів посилить напрями запобігання контрабанді, порушенню митних правил, запобігання і профілактики службовим зловживанням, корупції, а також захисту посадових осіб від наклепу та звинувачень недобросовісних підприємців.

Встигайте за трендами юридичного бізнесу - автоматизуйте рутинні завдання. LIGA360 є першим рішенням на українському ринку, яке надає інструменти legal research та моніторингу законодавства, формує аналіз для ваших судових справ з технологіями AI&big data. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

З 1 грудня на двосторонньому рівні між Україною та ЄC запроваджуються Альтернативні правила походження товарів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини