Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд постановив передати арештований автомобіль у користування ЗСУ

Реклама

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області постановив передати автомобіль у користування Збройним Силам України. Про це повідомила прес-служба суду.

Зазначається, що 12 січня 2022 року суд задовольнив клопотання прокурора щодо накладення арешту на автомобіль, який був вилучений в ході видачі дублікату свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, оскільки в Територіальному сервісному центрі працівниками експертної служби було виявлено ознаки підробки ідентифікаційного номеру кузова.

17 жовтня 2023 року до суду надійшло клопотання про скасування арешту, накладеного ухвалою слідчого судді на автомобіль, з метою передачі останнього у користування Збройним Силам України, посилаючись на те, що:

  • до теперішнього часу жодній особі не повідомлено про підозру;

  • на території України введено воєнний стан.

Суд постановив задовольнити клопотання та скасувати накладений арешт з подальшою передачею автомобіля у користування Збройним Силам України.

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини