Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Електронний документообіг у військово-лікарських комісіях: коли запрацює та які процеси спростить?

Реклама

В Україні триває запуск пілотного проєкту електронного документообігу між військовими частинами та територіальними центрами комплектування. Електронний документообіг при проходженні ВЛК має запрацювати за декілька тижнів. Про це розповів голова медичного комітету ВРУ, народний депутат «Слуги Народу» Михайло Радуцький.

Зазначається, що документообіг має спростити такі процеси:
- облік військовослужбовців, що прибули на стаціонарне лікування;
- отримання вчасно довідки про обставини травми;
- отримання постанови ВЛК про потребу у відпустці;
- отримання постанови ВЛК про непридатність до військової служби.

За словами нардепа, було проведено онлайн-навчання для медичних працівників цивільних медзакладів, які будуть здійснювати обмін документами для військовослужбовців у рамках впровадження електронного документообігу.

"Заплановано, що електронний документообіг повноцінно запрацює за декілька тижнів. До цього часу медичні працівники, відповідальні за процес, будуть мати електронні підписи для реєстрації та роботи в системі. Нагадаємо, що працює портал turbota.mil.gov.ua, де зібрана вся інформація щодо чинних процедур при проходженні ВЛК", - йдеться на сайті партії «Слуги Народу».

Читайте також: Як оскаржити рішення військово-лікарської комісії?

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини