Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Апеляційний суд залишив під вартою експрезидента АТ «Мотор Січ», який підозрюється у пособництві рф

Реклама

19 червня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Б. на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 19 травня 2023 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого Головного слідчого управління СБУ та продовжено щодо підозрюваного Б. строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком до 17 липня 2023 року включно, без визначення розміру застави. Про це повідомила прес-служба суду.

Ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 19 травня 2023 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту в інтересах підозрюваного Б. - без задоволення.

Читайте також: Арештовано колекційні автівки та скіфське золото підозрюваних в колабораціонізмі та пособництві рф посадовців "Мотор Січ"

СБУ арештувала майно президента АТ «Мотор Січ» на майже 1 млрд грн

Затверджено перелік майна "Комуністичної партії України", яке передається у власність держави

Рада розширила обов'язки СБУ

Володимир Зеленський підписав укази про застосування санкцій до 2507 фізосіб та 1374 юросіб

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини