Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

СБУ арештувала майно президента АТ «Мотор Січ» на майже 1 млрд грн

Реклама

За матеріалами слідчих Служби безпеки та сприяння Державної служби фінансового моніторингу накладено арешт на все майно президента АТ «Мотор Січ» і начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності підприємства, які підозрюються в роботі на агресора. про це повідомила прес-служба СБУ.

"Загальна сума арештованих активів становить майже 1 млрд грн. Це насамперед кошти у гривневому еквіваленті, а також транспортні засоби та нерухомість обох фігурантів. Крім того, в ході розслідування співробітники СБУ встановили, що керівник Мотор Січі є акціонером банку, якому належить 100% корпоративних прав ще однієї фінустанови - ПАТ «Мотор Банк»", - йдеться в повідомленні.

Також викрито причетність високопосадовця до комерційної діяльності декількох українських підприємств, в яких він володіє значним пакетом акцій.

У зв'язку з цим Служба безпеки здійснила комплексні заходи для накладення арешту на відповідні корпоративні права підозрюваного.

Зазначається, що обидва фігуранти були затримані контррозвідкою СБУ у жовтні цього року.

За даними слідства, керівництво заводу у Запоріжжі налагодило транснаціональні канали незаконного постачання оптових партій українських авіадвигунів до рф.

Слідчі Служби безпеки повідомили організаторам оборудки про підозру за:

  • 111-2 (пособництво державі-агресору) ККУ.

Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Рада розширила обов'язки СБУ

Володимир Зеленський підписав укази про застосування санкцій до 2507 фізосіб та 1374 юросіб

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини