Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Апеляційний суд залишив без змін вирок громадянці за колабораційну діяльність

Реклама

31 травня 2023 року Вінницький апеляційний суд залишив без змін вирок К., якій інкримінують колабораційну діяльність. Про це повідомила прес-служба суду.

Обвинуваченій К. призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій в органах влади, установах, підприємствах та організаціях незалежно від форми власності строком на 15 років з конфіскацією усього належного їй на праві власності майна на користь держави.

"За версією слідства, громадянка України К. добровільно зайняла посаду, пов`язану з виконанням організаційно-розпорядчих функцій у незаконних органах влади, створених на тимчасово окупованій території, у тому числі в окупаційній адміністрації держави-агресора - начальника відділу. Такий злочин є особливо тяжким", - йдеться в повідомленні.

Шукаєш судові рішення, що посилаються на певну статтю чи фрагмент НПА? Спробуй LIGA360 для юриста та адвоката. Дізнайся про всі переваги системи за посиланням.

Читайте також: 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна: суд призначив покарання за колабораційну діяльність

Яке покарання чекає на колаборантів: роз'яснення суду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини