Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Довічне позбавлення волі за вбивство працівниці кафе та розбійний напад: апеляційний суд підтвердив попередній вирок

Реклама

Вироком суду Шевченківського районного суду м. Львова від 21 листопада 2022 року у справі № 465/2150/17 обвинувачених визнано винними у вчиненні умисного вбивства та розбійного нападу в смт Солотвино на Закарпатті, відтак призначено покарання - довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Відповідні злочини передбачені п. 4, п. 6, п. 12 ч. 2 ст. 115 ; ч. 4 ст. 187; ч. 2 ст. 15, п. 4, п. 6, п. 12, п. 13 ч. 2 ст. 115; п. 1, п. 4, п. 6, п. 12, п. 13 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України.

Суть справи: зловмисники заборговали за замовлення спиртних напоїв в одному з місцевих кафе-барів, і аби уникнути оплати боргу вступили у злочинну змову на вчинення розбійного нападу та умисного вбивства барменки.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду в ухвалі від 25 травня 2023 року постановила: апеляційні скарги адвокатів в інтересах обвинувачених залишити без задоволення.

Вирок суду першої інстанції відносно одного з чоловіків скасувати та закрити кримінальне провадження щодо останнього, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 284 КПК України у зв`язку із смертю обвинуваченого. В решті вирок залишено без змін.

За повідомленням на сайті суду.

Шукаєш судові рішення, що посилаються на певну статтю чи фрагмент НПА? Спробуй LIGA360 для юриста та адвоката. Дізнайся про всі переваги системи за посиланням.

Читайте також: Суд ухвалив вирок у справі про передачу інформації про вогневі позиції ЗСУ в Маріуполі

ВС залишив без змін покарання жінці, яка виправдовувала збройну агресію рф проти України: 3 роки позбавлення волі

Суд призначив чоловікові довічне позбавлення волі за держзраду

Яке покарання чекає на колаборантів: роз'яснення суду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини