Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд призначив чоловікові довічне позбавлення волі за держзраду

Реклама

Суд визнав винним громадянина України у державній зраді (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України): довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. До набрання вироком законної сили він перебуватиме під вартою. Про це повідомила прес-служба Офісу Генпрокурора.
"З квітня 2022 року мешканець Львова надавав допомогу ворожим агентам рф у проведенні підривної діяльності проти України. Чоловік збирав та надсилав представникам країни-агресора фрагменти карт. На них були відмічені військова частина, злітна смуга, залізничні колії, мости, нафтобази тощо. Також засуджений надсилав відео із результатами обстрілів по автосервісу, внаслідок якого загинуло 7 людей", - довели прокурори в суді.
Зазначається, що представники країни-агресора також давали чоловіку завдання - встановити присутність у місті іноземців, які мали приєднатись до іноземного легіону територіальної оборони. А також з'ясувати інформацію про переміщення особового складу ЗСУ. 

Шукаєш судові рішення, що посилаються на певну статтю чи фрагмент НПА? Спробуй LIGA360 для юриста та адвоката. Дізнайся про всі переваги системи за посиланням.

Читайте також: Яке покарання чекає на колаборантів: роз'яснення суду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини