Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Кабмін скасував ліцензування експорту деяких товарів

Реклама

16 травня набрала чинності урядова постанова від 12 травня 2023 року № 472 «Про внесення змін у додаток 5 до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2022 р. № 1466», яка скасовує ліцензування експорту низки товарів у 2023 році.

Зокрема, йдеться про живу велику рогату худобу, морожене м'ясо великої рогатої худоби, м'ясо курей свійських, м'ясо та їстівні м'ясні субпродукти, солоні або в розсолі, сушені або копчені, їстівне борошно з м'яса або м'ясних субпродуктів, м'ясо великої рогатої худоби, яйця курей свійських, жито, овес, просо.

Мінагрополітики поінформувало, що постанову розроблено у відповідь на чисельні звернення галузевих і профільних асоціацій з проханням скасувати ліцензування експорту.

Міністерство наголосило, що ці зміни не вплинуть на пропозицію на внутрішньому ринку - вітчизняні товаровиробники зможуть задовольнити потреби виробництва м'яса усіх видів на достатньому рівні.

LIGA360 допомагає бізнесам зростати. Тільки зараз замовте до 10 робочих місць LIGA360 за фіксованою ціною 10000 грн/міс. на пів року. Отримайте доступ до високоякісної бізнес-інформації та зручних інструментів роботи, які необхідні вашим менеджерам, юристам, бухгалтерам та HR. Замовте прямо зараз.

Читайте також:

В Україні передбачено створити систему публічного моніторингу земельних відносин

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини