Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено дату проведення з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ

Реклама

За інформацією Міністерства освіти і науки України, наказом МОН України від 14 квітня 2023 року № 434 змінено час проведення з'їзду представників юридичних вищих начальних закладів та наукових установ, запланованого на 21 квітня 2023 року.

Зазначається, що з'їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ відбудеться 2 червня 2023 року об 11 годині на базі Державного торговельно-економічного університету (місто Київ, вул. Кіото, 19), після отримання висновків Етичної ради щодо відповідності кожного кандидата на посаду члена Вищої ради правосуддя критеріям професійної етики та доброчесності, а також списку кандидатів, рекомендованих для обрання.

Кандидати до складу ВРП

Близько 100 млн судових рішень для роботи юристів та адвокатів - є у LIGA360. Користуйся 35 фільтрами для пошуку й аналізу, швидко переглянь резолютивну частину, отримуй ланцюжки історії справи й подібні рішення. Деталі за посиланням.

Читайте також: Оприлюднено список кандидатів, рекомендованих Президентові для призначення їх на посаду члена Вищої ради правосуддя

Рада прийняла Закон щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень під час дії воєнного стану

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини