Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оприлюднено список кандидатів, рекомендованих Президентові для призначення їх на посаду члена Вищої ради правосуддя

Реклама

На офіційному інтернет-представництві Президента опубліковано список кандидатів, рекомендованих для здійснення Президентом призначення на посаду члена Вищої ради правосуддя.

17 квітня 2023 року конкурсна комісія з добору кандидатів для здійснення Президентом призначення на посаду члена Вищої ради правосуддя провела співбесіди з кандидатами, які були визнані Етичною радою такими, що відповідають критеріям професійної етики та доброчесності та включені до списку кандидатів, рекомендованих Етичною радою для призначення на посаду члена Вищої ради правосуддя.

Відповідно до частини шістнадцятої статті 9 Закону "Про Вищу раду правосуддя" за результатами співбесіди конкурсна комісія шляхом відкритого голосування затвердила список кандидатів, рекомендованих для здійснення Президентом призначення на посаду члена ВРП.

Затверджено Протоколом № 15

засідання конкурсної комісії

від 17 квітня 2023 року

СПИСОК

кандидатів, рекомендованих для здійснення Президентом України призначення на посаду члена Вищої ради правосуддя

(в алфавітному порядку)

1. КОЛІУШ Олег Леонідович

2. МУЗИКА Леся Анатоліївна

3. НАЗАРОВ Іван Володимирович

Голова конкурсної комісії Сергій Очеретний подав на розгляд Президентові список кандидатів, рекомендованих для призначення на посаду члена ВРП, разом із документами, передбаченими частиною сімнадцятою статті 9 Закону "Про Вищу раду правосуддя" та пунктом 12 Положення про проведення конкурсу з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення на посаду члена Вищої ради правосуддя, затвердженого Указом № 527/2022.

За повідомленням порталу «Судова влада України»

Близько 100 млн судових рішень для роботи юристів та адвокатів - є у LIGA360. Користуйся 35 фільтрами для пошуку й аналізу, швидко переглянь резолютивну частину, отримуй ланцюжки історії справи й подібні рішення. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Рада прийняла Закон щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень під час дії воєнного стану

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини