Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк даватиме відкриту оцінку прозорості структури власності небанківських фінустанов

Реклама

Національний банк прийматиме рішення про підтвердження відповідності структури власності учасників ринку небанківських фінансових послуг вимогам щодо прозорості та оприлюднюватиме відомості про це на сторінках свого офіційного Інтернет-представництва (вебсайті) протягом п'яти робочих днів із дня прийняття рішення.

Відповідна постанова Правління НБУ від 2 березня 2023 року № 15 "Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 06 березня 2022 року № 39" набрала чинності з 4 березня 2023 року.

Йдеться про структури власності таких учасників ринку небанківських фінансових послуг, як страхові компанії та установи, що стануть учасниками платіжного ринку згідно із Законом "Про платіжні послуги" (платіжні установи, установи електронних грошей, оператори поштового зв'язку).

За повідомленням Національного банку

Перевіряєте відповідність вимогам регуляторів? Спробуйте LIGA360:Compliance. У нашій найповнішій базі документів ви зможете знайти усі чинні норми Податкової, Нацбанку та інших держорганів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Що таке Due Diligence і чому це важливий етап угоди

Фінансовий моніторинг: що врахувати юридичному сегменту?

Які операції підлягають фінмоніторингу та за яких умов

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини