Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На порталі Дія можна буде отримати оновлену послугу на виконання будівельних робіт

Реклама

Незабаром на порталі Дія можна буде отримати оновлену послугу на виконання будівельних робіт. Про це повідомила прес-служба Мінцифри, а також пропонує долучитись до бета-тесту за посиланням.

Сервіс буде доступний для людей та компаній, які хочуть розпочати будівництво об'єктів СС2 і СС3. Це житлові багатоповерхівки, торговельно-розважальні центри та об'єкти промисловості.

"З оновленою послугою на порталі Дія для отримання дозволу замовнику будівництва не доведеться вносити інформацію вручну та додавати скани документів. Потрібно лише обрати послугу «Дозвіл на виконання робіт» на порталі та вказати один номер для завантаження інформації з Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Дані автоматично підтягнуться, якщо вони є в системі. Замовнику залишиться лише перевірити правильність", - йдеться в повідомленні.

Після внесення всіх відомостей, перед відправкою заявки на розгляд відбувається автоматична перевірка відомостей у документах. У разі виявлення помилок чи неточностей замовник отримає сповіщення про те, які відомості потребують коригування.

Зазначається, що це дозволить зменшити кількість відмов в отриманні послуги, а також зекономить час як замовникам, так і працівникам органу контролю, які перевіряють документи.

Взяти участь у бета-тесті можуть фізичні та юридичні особи, які:

  • хочуть отримати дозвіл на початок будівельних робіт або внести зміни у вже зареєстрований дозвіл;

  • мають Реєстраційний номер проектної документації в ЄДЕССБ.

Попередьте незаконні дії з об?єктами нерухомості та діяльність "чорних реєстраторів". Налаштуйте моніторинг в SMS-Маяк та отримуйте сповіщення про будь-які дії щодо майна компанії. Деталі за посиланням.

Читайте також: Мінцифри повідомило про 6 сервісів, які незабаром з'являться в Дії

5 нових послуг з усиновлення з'явились в Дії

Приватні електронні системи відтепер можуть автоматично отримувати дані з ЄДЕССБ: Мінцифри

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини