Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд пропонує заборонити стягнення та накладення арешту на кошти боржника, якщо вони надійшли як державна чи благодійна допомога

Реклама

24 лютого Уряд схвалив законопроект «Про внесення зміни до розділу XIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про виконавче провадження».

Про це повідомив Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Законопроектом запропоновано заборонити на період дії правового режиму воєнного стану і 30 календарних днів після його припинення або скасування звернення стягнення та накладення арешту на кошти боржника - фізичної особи, які перебувають на окремому поточному рахунку із спеціальним режимом використання, відкритому для зарахування відповідних коштів, що надійшли від громадських, благодійних, міжнародних організацій та представництв міжнародних організацій в Україні як цільова грошова допомога і як допомога на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Бажаєте першими дізнаватися про зміни в компаніях? Скористайтеся можливостями розширеного моніторингу CONTR AGENT. Система надсилатиме сповіщення про нові перевірки, виконавчі провадження чи участь у тендерах. Більше за посиланням.

Читайте також:

Які операції підлягають фінмоніторингу та за яких умов

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини