Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЗСУ передали вилучену техніку на 112 млн грн

Реклама

Бюро економічної безпеки України передало підрозділам Сил територіальної оборони Збройних Сил України комп'ютерну техніку та засоби зв'язку вартістю 112 млн грн. Смартфони, планшети та ноутбуки відомого світового бренду будуть використані в реалізації проекту ЗСУ «Очі Яструба» та допоможуть військовим у виконанні поставлених бойових завдань. Про це повідомила прес-служба БЕБ.

"Техніка була вилучена детективами БЕБ у групи осіб, які, за сприяння службових осіб Закарпатської митниці Держмитслужби, завезли товари із порушенням митних правил через кордон України. Не задекларувавши товар, перевізник ухилився від сплати ПДВ та мита, що призвело до фактичного ненадходження коштів до Державного бюджету України в особливо великих розмірах", - йдеться в повідомленні.

Наразі особі, що здійснила переміщення товарів на митну територію України повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (умисне ухилення від сплати податку на додану вартість, мита, що призвело до фактичного ненадходження до держбюджету коштів в особливо великих розмірах, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Встановлюються інші особи, які причетні до скоєння злочину.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: АРМА реалізувало на відкритих торгах понад 32 тис. тонн арештованого російського аміаку

БЕБ арештувало логістичний центр, який належить росіянам: вартість активів близько 700 млн грн

Ухилення від сплати податків у розмірі 23 млн грн: БЕБ повідомило про підозру громадянці України

Суд наклав арешт на майно забудовника, який підозрюється в ухиленні від сплати податків на 140 млн грн

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини