Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АРМА реалізувало на відкритих торгах понад 32 тис. тонн арештованого російського аміаку

Реклама

Агенство з розшуку та менеджменту активів реалізувало на відкритих торгах арештований аміак російського походження загальним обсягом понад 32 тисячі тонн. Про це повідомила прес-служба АРМА.

"При цьому більше 27 тис. тонн продано за майже 913 мільйонів гривень, тоді як кошти від останньої реалізованої партії у розмірі 5 тис. тонн ще не надійшли на депозитні рахунки АРМА", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на отримані від продажу кошти Національне агентство купує військові облігації, забезпечуючи фінансування оборонних потреб держави в умовах війни з рф.

"У випадку з продажем аміаку, крім ціни, сформованої за підсумками торгів, покупець має сплатити також винагороду електронному майданчику, компенсацію держпідприємству АТ «Одеський припортовий завод» за прийом, захолоджування, зберігання та відвантаження сировини, а також ПДВ і митні платежі. Отже, реальна вартість арештованого аміаку для покупців є значно вищою, ніж остаточна ціна продажу за результатами торгів", - додали в АРМА.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: БЕБ арештувало логістичний центр, який належить росіянам: вартість активів близько 700 млн грн

Ухилення від сплати податків у розмірі 23 млн грн: БЕБ повідомило про підозру громадянці України

Суд наклав арешт на майно забудовника, який підозрюється в ухиленні від сплати податків на 140 млн грн

Будьте готовими до перевірок контролюючих органів у 2023 році! Модуль "Мистецтво оборони" у LIGA360 надасть відповіді, як захистити бізнес правовим шляхом. Замовте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини