Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд ухвалив вирок чоловіку, якого обвинувачено у привласненні коштів, під приводом їх збору на потреби військовослужбовців ЗСУ

Реклама

Лозівський міськрайонний суд Харківської області ухвалив вирок чоловіку, якого обвинувачено у привласненні коштів, під приводом їх збору на потреби військовослужбовців Збройних сил України. Про це повідомила прес-служба суду.

22 грудня 2022 року суд визнав чоловіка винуватим і призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 4 (чотири) роки 6 (шість) місяців.

Обвинувачений винним себе визнав повністю, підтвердив, що вчинив всі інкриміновані йому кримінальні правопорушення, дуже шкодує про вчинене і розкаюється.

"Хоча щире каяття у вчинених кримінальних правопорушеннях прокурором та стороною захисту зазначено як обставину, яка відповідно до ст.66 КК України пом'якшує покарання, проте суд до визначення щирості каяття, поставився критично і не визнав щире каяття обвинуваченого обставиною, що пом'якшує покарання", - йдеться в повідомленні.

Також, враховуючи велику кількість кримінальних правопорушень (54 епізоди) вчинених обвинуваченим, суд не взяв до уваги питання щодо можливості звільнення обвинуваченого від відбування покарання з випробуванням.

Зазначається, що вирок не набрав законної сили.

Відкрийте можливості LIGA360 для юридичного бізнесу. Придбайте рішення для 5 юристів - отримуйте рішення для бухгалтера та піарника у подарунок. Тільки до 31 грудня забезпечте більше співробітників інформацією за тією ж ціною. 

Читайте також: Апеляційний суд постановив вирок за ухилення від призову на військову службу

Суд виніс вироки стосовно громадян, які ухилялися від призову на військову службу під час мобілізації

Закон щодо ліквідації Окружного адмінсуду міста Києва набрав чинності

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини