Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Профспілка «Укрпатент» позивається до Кабінету Міністрів

25 листопада 2022, 15:47
1053
0
Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував позов Первинної профспілкової організації працівників сфери інтелектуальної власності Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) до Кабінету Міністрів України, повідомляє пресслужба ОАСК.

Суд просять визнати протиправним розпорядження Уряду від 28 жовтня 2022 року № 943-р «Деякі питання Національного органу інтелектуальної власності».

Оскаржуваним розпорядженням з 8 листопада цього року функції Національного органу інтелектуальної власності від «Укрпатент» було передано до державної організації «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» (УкрНОІВІ).

Зараз суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

LIGA360 - перше рішення для автоматизації legal research на українському ринку. Миттєвий аналіз мільйонів законодавчих актів та судових справ для формування найефективніших правових позицій. Замов прямо сьогодні.

Увага! Акційні ціни на рішення LIGA360 продовжено до 25 листопада. Поспішіть замовити рішення "Преміум" для юристів та адвокатів зі знижкою 50 %. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Докази і доказування у цивільному процесі в умовах воєнного стану у практиці Верховного Суду: доповідь судді КЦС ВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини