Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дозволи на зброю хочуть зробити доступними в «Дії»

Реклама

Єдиний реєстр зброї - це один з елементів контролю в системі обігу вогнепальної зброї, який буде автоматизований. Про це заявив заступник Міністра внутрішніх справ Ігор Бондаренко в ефірі телемарафону UAразом, йдеться в повідомленні Урядового порталу.

«Частину тих процесів, які зараз здійснюються в аналоговому, паперовому, вигляді, ми автоматизуємо. Це можна буде зробити дистанційно, в електронному вигляді, за умови належної ідентифікації і це буде стосуватися як громадян, так і суб'єктів господарювання. Ми спростимо це для людини - це буде зрозуміліше, швидше, вона зможе актуалізувати, переглянути дані. Це також і про сервіси. МВС зараз веде роботу, щоб дозволи на зброю також були доступні в «Дії». Щоб людина могла їх так пред'явити для перевірки, щоб перевірка відбувалася автоматично, що також вирішує проблему підробних документів», - додав Ігор Бондаренко. 

Пришвидшити підготовку договору допоможе Contractum від LIGA360. Готові шаблони, автоматична перевірка тексту й ризиків. Деталі за посиланням.

Читайте також: Єдиний реєстр зброї може повноцінно працювати наприкінці жовтня

Бюро економічної безпеки отримуватиме від ДПС інформацію про доходи фізосіб

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини