Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада адвокатів України призначила т.в.о керівників Ради адвокатів та КДКА міста Києва

Реклама

Рада адвокатів України затвердила у новій редакції  Положення про Раду адвокатів міста Києва та як засновник юридичної особи призначила тимчасового виконувача обов'язків керівника юридичної особи  - Ради адвокатів міста Києва для вирішення  поточних питань органу з Податковою адміністрацією,  заборгованістю із виплати зарплат працівникам Секретаріату,  погашення  орендної плати  тощо. Аналогічне рішення прийнято і стосовно КДКА м. Києва.

Про це повідомила прес-служба НААУ.

У відповідних рішеннях РАУ посилається на те, що Звітно-виборна конференція адвокатів міста Києва від 07.11.2021 року визнана такою, що відбулась із порушеннями приписів Закону №5076-VI та рішень вищих органів адвокатського самоврядування. Всі прийняті рішення Звітно-виборної конференції адвокатів міста Києва від 07.11.2021 року є такими, що не мають юридичних наслідків.        

"Цими рішеннями РАУ стабілізувала роботу РАмК і КДКА у розрізі їхніх повноважень виключно  як юридичних осіб  в умовах воєнного стану, коли немає можливості провести  конференцію адвокатів столиці для обрання повноважного складу  і відновлення повноцінної роботи органів адвокатського самоврядування, враховуючи припинення  повноважень  членів Ради адвокатів міста Києва та  її голови Рябенка П.К., обраних Конференцією адвокатів міста Києва 8.10.2016 року, членів КДКА і її голови Орлова І.Ф.", - йдеться в повідомленні.

Так, РАУ затвердила в новій редакції Положення  про РАмК та Положення про КДКА з метою збереження та оптимального використання та утримання майна цих юридичних осіб, виконання законодавчих вимог трудового, податкового, регуляторного та іншого законодавства України.

Цим же рішенням РАУ призначила Вадима Красника тимчасовим виконувачем обов'язків керівника юридичної особи Ради адвокатів міста Києва, Тетяну Гнатюк - тимчасовим виконувачем обов'язків керівника юридичної особи КДКА м. Києва.  

Доступ до Кабінету Електронного суду - у рішенні LIGA360:Адвокат НААУ. Усі потрібні ресурси та інформація для адвоката на одній платформі. Деталі за посиланням.

Читайте також: Рада суддів прийняла рішення щодо підвищення використання інструментів електронного судочинства у відправленні правосуддя

Обов'язкова реєстрація офіційних електронних адрес в ЄСІТС: оцінка законопроекту 7574 від практика

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини