Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конкурсна комісія з добору членів ВККС відновлює роботу

13 липня 2022, 10:38
511
0
Реклама

13 липня 2022 року Конкурсна комісія з добору членів ВККС продовжить роботу. Офіційне засідання щодо відновлення роботи та продовження конкурсу відбудеться об 11.00 за Київським часом. Трансляція відбуватиметься на офіційному YouTube каналі Вища рада правосуддя та Каналі Конкурсної комісії в YouTube за посиланнями:

Українською мовою:

https://youtu.be/46bjILm7d_c

Англійською мовою:

https://youtu.be/DD1t-_cA2lo

Для того, щоб пояснити зміни і нагадати умови конкурсу, 13 липня о 14:00 за Київським часом відбудеться Інформаційно-орієнтаційна сесія для потенційних кандидатів та всіх, хто цікавиться конкурсом.

У повідомленні Конкурсної комісії з добору членів ВККС йдеться: «Звертаємося до всіх професійних юридичних організацій - суддів, науковців, адвокатів, прокурорів тощо підтримати нас у цій роботі на благо України завдяки поширенню інформації про продовження конкурсних процедур та залучення кваліфікованих правників до участі у конкурсі на посади членів ВККС.

Закликаємо наших партнерів - професійні громадські організацій - відновити активну спільну роботу з підвищення обізнаності щодо відбіркової кампанії ВККС, а також щодо перевірки майбутніх кандидатів.

Ми вдячні ЗМІ за інтерес до конкурсних процедур на початку року та закликаємо всі активні медіа до співпраці у найважливішому завданні - висвітленні публічного конкурсу до ВККС».

За результатами відкритого публічного конкурсу Конкурсна комісія обере 32 кандидати, які мають стаж роботи в галузі права не менше 15 років та відповідають критеріям доброчесності та професійної компетентності. Вища рада правосуддя призначить 16 членів ВККС із 32 фінальних кандидатів.

Читайте також: Верховний Суд ухвалив постанову щодо наявності правових підстав для зарахування зустрічних однорідних вимог

Потрібно знайти судове рішення за НПА чи контекстом? LIGA360 має 35 смарт-фільтрів для пошуку справ. Аналізуй судову практику в один клік.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини