Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мін'юст розширив коло держреєстраторів, які в умовах воєнного стану проводять державну реєстрацію в ЄДР

Реклама

Мін'юст продовжує роботу з розширення кола державних реєстраторів, які в умовах воєнного стану проводять державну реєстрацію у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 06.03.2022 № 209 «Деякі питання державної реєстрації та функціонування єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції, в умовах воєнного стану» (зі змінами), з урахуванням критеріїв, визначених абзацом п'ятим підпункту 1 пункту 1 цієї постанови.

З метою проведення найбільш нагальних реєстраційних дій у зазначеній сфері міністерство пропонує суб'єктам державної реєстрації (виконавчі органи сільських, селищних та міських рад, Київська міська, районні, районні у місті Києві державні адміністрації) звертатися з листами до Міністерства юстиції щодо включення відповідних реєстраторів до Переліку державних реєстраторів та посадових осіб Міністерства юстиції, його територіальних органів, якими в умовах воєнного стану проводиться державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Лист із зазначенням посади, прізвища, імені, по батькові державного реєстратора та його засобу зв'язку необхідно надсилати на електронну адресу callcentre@minjust.gov.ua.

За матеріалами Урядового порталу

Бажаєш оперативно отримувати документи щодо воєнного стану? З цим допоможе LIGA360. Законодавчі зміни, правова картина дня, аналітика, консультації - усе у зручних модулях. Замовляй прямо зараз на вигідних умовах.

Читайте також:

Звільнення від військової служби деяких категорій громадян: що встановлено новим Законом № 2169-IX

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини