Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До ОАСК надійшов позов щодо конкурсу з обрання членів Нацагентства із забезпечення якості вищої освіти

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував позов до Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, повідомляє пресслужба суду.

Позивач звернувся до суду, оскільки вважає протиправною бездіяльність Конкурсної комісії щодо невизначення результатів конкурсу з обрання членів Нацагентства із забезпечення якості вищої освіти, розпочатого 18 вересня 2018 року.

Серед вимог позову - зобов'язати Конкурсну комісію визначити результати конкурсу з обрання членів Нацагентства із забезпечення якості вищої освіти на підставі списку кандидатів, затвердженого рішенням конкурсної комісії від 8 листопада 2018 року, та їх персональних балів оцінювання, затверджених рішенням від 5 грудня 2018 року з урахуванням висновків, викладених у постанові Верховного Суду від 13 жовтня 2021 року у справі № 640/21854/18.

Зараз ОАСК вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Не пропусти важливих змін у Новому Році. Нові правила, закони чи реквізити для сплати податків - про все повідомить LIGA360. Тільки до 14 січня LIGA ZAKON дарує новорічні знижки на преміум-рішення для фахівців. Деталі за посиланням.

Читайте також:

З 1 січня в Україні зросла вартість ID-картки та закордонного паспорта

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини