Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Судові повістки вже в "Дії": Державна судова адміністрація

Реклама

28 грудня 2021 року розпочато надсилання повідомлень про дату та час проведення судових засідань, в яких стороною по справі є користувач мобільного застосунку "Дія". Відповідне повідомлення з'явилось на сайті ДСА.

"Сервіс впроваджено фахівцями Державного підприємства "Центр судових сервісів", що належить до сфери управління ДСА України та є адміністратором підсистем ЄСІТС: "Електронний суд", "Електронний кабінет" та відеоконференцзвязку. Надсилання повідомлень про судові засідання є першою з судових послуг, що надаватимуться через мобільний застосунок "Дія", - розповів т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков.

Зазначається, що на сьогодні користувач мобільного застосунку "Дія", як учасник судового процесу, вже отримує повідомлення з інформацією про назву та адресу суду, номер зали судового засідання, єдиний унікальний номер справи, суть спору та сторони у справі.

"Для того щоб  налаштувати push-сповіщення у застосунку "Дія" увімкніть опцію "дозволити сповіщення". І все. Ви не пропустите жодного повідомлення про судові засідання з вашою участю", - йдеться в повідомленні.

Як спрогнозувати ваші шанси на перемогу в суді? Скористайтеся ІТ-платформою LIGA360. Технології штучного інтелекту проаналізують вашу позовну заяву, щоб ви змогли оцінити перспективність справи й скоригувати аргументи. Деталі за посиланням.

Читайте також: На яких суб'єктів покладається виконання ухвал про дозвіл на обшук житла і чи можливе передоручення: пояснення ВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини