Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НААУ звернула увагу адвокатів на деякі нюанси оплати внесків з банківських додатків

Реклама

Національна асоціація адвокатів України звернула увагу адвокатів, що при оплаті внесків на 2022 рік через банківські додатки (Privat24, Monobank) необхідно уточнювати призначення платежу «оплата 30 % внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування за 2022 рік». Зважаючи на особливість роботи цих додатків, призначення платежу краще вводити вручну, а не в автоматичному режимі.

НААУ повідомляє, що наразі отримує такі оплати з некоректним формулюванням призначення в частині дати. Відомості таких платників про оплату внеску будуть відображатися некоректно.

Адвокати, які помилково вказали у призначенні платежу 2021 рік замість 2022 року, мають подати до НААУ заяви в довільній формі про уточнення призначення здійсненого платежу (скан-копію з підписом) на емейл vnesok@mail.unba.org.ua

Нагадаємо, у 2022 адвокатський внесок становитиме 2481 грн

Новий рік - новий рівень адвокатської практики. Тільки до 14 січня придбайте рішення LIGA360: Адвокат НААУ за святковими цінами. Переглядайте навчальні заходи ВША й отримуйте залікові бали, користуйтеся найповнішою базою судових рішень та законодавства. Дізнавайтеся про спеціальні умови за посиланням.

Читайте також:

З лютого 2022 року онлайн-генерація ордерів адвокатів доступна тільки за умови сплати внесків

ІТ-система для успішної роботи адвоката LIGA360:АДВОКАТ НААУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини