Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОАСК ухвалив рішення у справі щодо оскраження конкурсу на зайняття адмінпосад у САП

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва завершив розгляд справи щодо законності Порядку роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті ОАСК.

За наслідком розгляду справи судом було прийнято рішення про часткове задоволення позовних вимог шляхом скасування Порядку роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у САП.

Вказане рішення мотивоване тим, що:

  • у зв'язку зі змінами в законодавстві, починаючи з 16.07.2015 відповідач у справі - Конкурсна комісія з проведення відкритого конкурсу на зайняття адміністративних посад у САП, була позбавлена повноважень на прийняття оскаржуваного Порядку;

  • законодавчо не було визначено органу, якому б такі повноваження передавались.

"У зв'язку з наведеним, суд дійшов висновку про відсутність відповідного повноваження у Конкурсної комісії та протиправність прийняття нею Порядку роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали: Оскарження конкурсу на зайняття адмінпосад у САП: суд залучив третіх осіб у справі

Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Детальніше за посиланням.

Спробуйте також  Verdictum PRO, за допомогою якого на підставі завантаженої позовної заяви ви зможете отримати інформацію про вірогідність перемоги у суді у всіх трьох інстанціях за допомогою штучного інтелекту.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини