Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В суді оскаржують рішення Київради про пішохідну зону на Оболонській набережній

Реклама

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов жительки столиці до Київської міської ради. Про це повідомила прес-служба суду.

Позивачка просить частково скасувати рішення Київської міської ради, яким було обмежено проїзд автотранспорту на ділянці автомобільної дороги Оболонської набережної (вздовж парку «Наталка» від шлагбаума до р.Дніпро) у Оболонському районі міста Києва.

Зокрема, йдеться про оскарження п. 3 Рішення Київської міської ради від 10 червня 2021 №1457/1498 «Про організаційно-правові заходи, пов'язані з ефективним використанням та збереженням автомобільних доріг Оболонського району міста Києва».

Позивачка вважає, що цей пункт рішення суперечить Конституції, положенням Законів «Про столицю України - місто-герой Київ» та «Про місцеве самоврядування в Україні».

Зазначається, що ОАСК вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Готуєтеся до судового засідання? Аналізуйте судові рішення та прогнозуйте результат ваших справ на ІТ-платформі LIGA360. Знайдіть подібні справи у два кліки, щоб обрати найефективнішу стратегію захисту. Деталі за посиланням.

Читайте також: ОАСК просять анулювати реєстрацію ще однієї партії

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини