Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін відтермінував нові правила обміну інформацією з питань фінмоніторингу

26 листопада 2021, 16:40
713
0
Реклама

Мінфін наказом від 17 листопада №602 відтермінував до 1 травня 2022 року набрання чинності наказу від 4 червня 2021 року № 322 "Про затвердження порядку обміну інформацією з питань фінансового моніторингу".

Зазначається, що документ прийнято з метою ефективного запровадження автоматизованих систем та відповідного програмного забезпечення для формування повідомлень про фінансові операції.

Наказ №602 про відтермінування набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Наказом Мінфіну № 322 затверджено:

  • Порядок створення особистого кабінету суб'єкта первинного фінансового моніторингу та доступу до е-кабінету системи фінансового моніторингу;

  • Порядок інформаційної взаємодії суб'єктів первинного фінансового моніторингу та Державної служби фінансового моніторингу України.

Читайте також: Затверджено порядок організації і проведення фінмоніторингу адвокатами: відповідальний працівник та внутрішні документи

Бажаєте розміщати новини своєї юридичної компанії на ЮРЛІГА? Створіть профіль в каталозі Liga:BOOK. Подробиці за посиланням.

Усі інструменти для юриста - в єдиній системі. З Liga360 ви отримаєте повну базу законодавства та судових рішень, що оновлюється 24/7. Liga360 у два кліки обрахує штрафи, процесуальні строки, відкриє доступ до типових шаблонів і договорів. Модуль “Ситуації для юриста” мість повний перелік викликів, що виникають у роботі та алгоритми дій. Замовте тестовий доступ прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини