Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження заборони Київради продавати спиртне в нічний час: ОАСК перейшов до розгляду справи по суті

16 листопада 2021, 13:26
1061
0
Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва закрив підготовче засідання у справі за позовом Державної регуляторної служби до Київської міської ради та призначив її до розгляду по суті на 23 листопада.

В ОАСК нагадали, що позивач просить суд скасувати рішення Київради, яким у вересні 2018 року було встановлено обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та столових вин у столиці.

Державна регуляторна служба вважає, що Київрада обрала недієвий механізм регулювання господарських та суспільних відносин, а оскаржуване рішення прийнято з порушенням норм чинного законодавства.

ОАСК розглядає справу за правилами загального позовного провадження.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Читайте також:

Які особливості роботи бізнесу у «червоній» зоні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини